Meer dan 10 jaar zorgt JD Apps ervoor dat bedrijven zoals jij volledig met hun tijd mee kunnen gaan. Geniet van nieuwe innovaties wat taken efficiënter, gemakkelijker, en leuker maakt. Zorg dat ook jou bedrijf verder groeit en kies voor JD Apps. Een goede structuur binnen ieder bedrijf vraagt om een passende oplossing met bedrijfssoftware. Of wil je een App lanceren en zoek je een partner die dit geheel verzorgd in A+++ kwaliteit? Neem dan direct contact op, wij staan voor je klaar.

Gallerij

Contact

Whatsapp ons

info@jdapps.nl

+31 (0)71-542 7809

// Wie zijn wij

Jou partner
in Software innovatie

JD Apps is een top software ontwikkelingsbedrijf met kantoren in Europa en de VS. Wij bieden full-stack digitale oplossingen voor bedrijven, van mobiele apps, Metaverse tot volledig geïntegreerde CMS systemen.
Wij leveren hoogwaardige en kosteneffectieve maatwerk software ontwikkelingsdiensten voor ondernemingen, van startups tot Fortune 100 bedrijven.
Onze uitgebreide kennis van software en applicatie ontwikkeling, gecombineerd met onze offshore/ onshore resources, stelt ons in staat om hoogwaardige ontwikkelingspakketten te leveren die ontworpen zijn om uw kosten te optimaliseren en uw winst te maximaliseren.

We can help to maintain and modernize your IT infrastructure and solve various infrastructure-specific issues a business may face.

Play
// Ervaring. Uitvoering. Uitmuntendheid.

Over onze ontwikkelaars

De basis

De basis van het succes van JD Apps zijn de experts in ons team. Ofwel ontwikkelaars die de codeertaal machtig zijn, goed kunnen communiceren en zeer bekwaam werken. Ze denken diep na over de impact van hun code, wat zijn de alternatieven met voor- en nadelen, en leveren niet alleen feedback, maar soms ook waardevolle input voor onze klant.

// our services

Our Leadership Team

We help businesses elevate their value through custom software development,
product design, QA and consultancy services.

David Ferry

Co-Founder of company

Christina Torres

Co-Founder of company

Amalia Bruno

CTO of company

Robert Cooper

CEO of company
%
Tevredenheid
+
Geslaagde projecten
+
gespecialiseerde teams
+
Jaren ervaring
// technologie investeringsindex

In welke segmenten
worden wij het meeste ingehuurd?

Wij bouwen altijd teams op per klus om zo te zorgen dat de juiste mensen op de juiste plaats zitten.

mobiele app ontwikkeling 70%
zakelijke web apps 90%
ui/ux design 66%