Meer dan 10 jaar zorgt JD Apps ervoor dat bedrijven zoals jij volledig met hun tijd mee kunnen gaan. Geniet van nieuwe innovaties wat taken efficiënter, gemakkelijker, en leuker maakt. Zorg dat ook jou bedrijf verder groeit en kies voor JD Apps. Een goede structuur binnen ieder bedrijf vraagt om een passende oplossing met bedrijfssoftware. Of wil je een App lanceren en zoek je een partner die dit geheel verzorgd in A+++ kwaliteit? Neem dan direct contact op, wij staan voor je klaar.

Gallerij

Contact

Whatsapp ons

info@jdapps.nl

+31 (0)71-542 7809

// Over onze web development

Groei op het web

01.
Perfecte SEO

Wij bouwen op basis dat jou site heel goed gevonden word op Google.

02.
Veel Functies

Onbeperkte mogelijkheden in functies voor jou nieuwe site.

03.
Makkelijk in gebruik

Klanten moeten blijven plakken aan je site, en door gemak worden overspoeld.

04.
Mooi Design

Wij werken met de nieuwste technieken en om jou website er fantastisch uit te laten zien. Onze in-house designer staat voor je klaar.

01
Integratie op backend

Aangesloten op jou bedrijfssoftware

02
SEO &
SEA geoptimaliseerd

Klaar voor marketing

03
Lightning speed

Supersnel op ieder apparaat

// het web proces

Wij organiseren het
proces van A tot Z

In de eerste stap bekijken wij jouw bedrijf en maken we een analyse wat de benodigde functies zullen zijn en wat voor soort gebruikers gebruik gaan maken van jullie website. Hierbij maken we gelijk een vrijblijvende prijsopgave.

CONTACTEER ONS NU

Op basis van alle functies en informatie die wij bij de analyse hebben verkregen maken we een design in samenwerking met de klant. Onze in-house designers zullen een prachtig design creëren, wat makkelijk in gebruik is en er fantastisch mooi uitziet. Hierna gaat ons web team aan de slag om de website te schrijven en alle functies erin te verwerken.

CONTACTEER ONS NU

Wanneer de website gebouwd is komt de test fase. De klant kan nu samen met het web team zoeken naar items wat misschien nog aangepast moet worden. Wanneer alles naar wens is, en er geen aanpassingen meer vereist zijn, kan de website op de hosting worden geplaatst. Nu is de website online. Je verkoop en vindbaarheid zijn nu erg veel gestegen, en je bent toekomstbestendig. Heel veel plezier!

CONTACTEER ONS NU

// onze klanten

Vertrouwd door
wereldwijde spelers

W&W industries
W&W industries
Directeur van het bedrijf
"Ze zijn zeer creatief en daagden me voortdurend uit met nieuwe ideeën. Ze zijn gemakkelijk om mee te werken - zeer georganiseerd. Met mijn vorige bedrijf heb ik het ontwikkelingswerk uitbesteed aan een bedrijf in India, zonder veel succes. Het grote verschil met JD Apps team is dat ze in Europese en Amerikaanse standaarden denken en alternatieve en creatieve ideeën aandragen waar wij niet aan dachten."
Healthcheck
Healthcheck
Manager van het bedrijf
"Wij zijn actief op het gebied van gezondheidsinformatie en informatica in de gezondheidszorg en hebben in de loop der jaren met veel groepen samengewerkt. Wij vinden de groep en de mensen van JD Apps uitstekend, zowel wat betreft de kwaliteit van het werk dat zij leveren als hun vermogen in communicatie en de inleving van wat wij willen."
IT Solutions
IT Solutions
Manager van het bedrijf
"We hebben de afgelopen drie jaar verschillende projecten met JD Apps gedaan en zullen met geen enkel ander bedrijf zaken doen. Wij zitten zelf in de IT branche en hebben de afgelopen tien jaar veel ervaring opgedaan met ontwikkelaars. Veel ontwikkelaars doen gewoon wat hen wordt opgedragen en niets meer. JD Apps neemt intellectueel eigendom van een project, denkt er kritisch over na, pakt het helemaal in. Het is meer een samenwerking, en het eindproduct is er beter door. Wij blijven in de toekomst met JD Apps samenwerken."
SoftTech
SoftTech
Manager van het bedrijf
"De software die we wilden ontwikkelen was complex en we hadden een zeer toegewijd, betrouwbaar bedrijf nodig. Ondanks de complexiteit worden de deadlines van onze software gehaald en blijft het team de vereiste kwaliteit leveren. Ik waardeer het hardwerkende JD Apps team; ze blijven me het gevoel geven dat ze een verlengstuk van mijn bedrijf zijn."