Meer dan 10 jaar zorgt JD Apps ervoor dat bedrijven zoals jij volledig met hun tijd mee kunnen gaan. Geniet van nieuwe innovaties wat taken efficiënter, gemakkelijker, en leuker maakt. Zorg dat ook jou bedrijf verder groeit en kies voor JD Apps. Een goede structuur binnen ieder bedrijf vraagt om een passende oplossing met bedrijfssoftware. Of wil je een App lanceren en zoek je een partner die dit geheel verzorgd in A+++ kwaliteit? Neem dan direct contact op, wij staan voor je klaar.

Gallerij

Contact

Whatsapp ons

info@jdapps.nl

+31 (0)71-542 7809

// Bedrijfssoftware, ERP of CMS overal bereikbaar

Bedrijfssoftware op maat, hoe werkt dat?

Heeft jouw bedrijf aan een standaard software pakket niet genoeg? Dan is het een goed idee om een softwarepakket te ontwikkelen wat op jouw organisatie aansluit.

Maatwerk software ontwikkelen of een maatwerk app bouwen is het proces wat plaatsvind wanneer wij van een plan of ontwerp overgaan tot het maken van een applicatie voor jouw organisatie. Dit kan variëren van een simpele database, tot al je werkprocessen volledig overal bereikbaar via de cloud en volledig web-based in je broekzak.

Het is niet altijd nodig om vanaf de grond af aan op te bouwen. Hoogstwaarschijnlijk heeft JD Apps al een basis waar alleen de functionaliteiten voor jouw bedrijf nog aan toegevoegd hoeven te worden. Ook dat is gewoon mogelijk bij JD Apps.

De meeste toepassingen die wij bouwen zijn web-based. Dit houd in dat je vanaf ieder apparaat in kan loggen in je eigen omgeving en je werkzaamheden kan verrichten. Perfect wanneer jouw werknemers steeds vaker vanuit huis werken, of onderweg zijn.

Analyseren van de benodigheden

In een gesprek op locatie gaan we kijken welke functies er nodig zijn om een succesvolle bedrijfssoftware te bouwen.

Calculatie & Prijsopgave

Wij brengen een vrijblijvende prijsopgave uit waarin iedere functionaliteit wordt gespecificeerd.

Concept en strategie

Wij leveren een concept aan en bespreken de design details voor een makkelijk te gebruiken interface.

Software ontwikkelen

De software wordt ontwikkelt aan de hand van de nieuwste technieken wat jaren meegaat en bijgewerkt kan worden.

Testfase

In samenwerking gaan we de software testen en waar nodig aanpassen zodat deze correct en naar wens functioneert.

Lancering & Gebruik

De bedrijfssoftware is klaar voor gebruik door alle medewerkers. Afgerond!

+
Eigen Teams

Om jouw project te laten slagen moet er een team staan dat precies past bij het type Software of App dat je wilt bouwen.

CONTACT
12+
+
Geslaagde projecten

Om te kunnen slagen moet de software oplossing makkelijk worden geïntegreerd in de bestaande infrastructuur.

CONTACT
538+
// wat bieden wij jou

Jouw partner in
Software Innovatie

JD Apps is bijvoorbeeld jouw partner in het versimpelen, automatiseren en verduidelijken van je zakelijke processen. Wij maken Apps die voor iedereen gebruiksvriendelijk te bedienen zijn, en gemakkelijk voorgeprogrammeerde vragen kunnen stellen aan de gebruiker om alle benodigde informatie correct in jou zakelijke systeem te zetten. Ook wanneer er externe apparaten verbonden moeten worden zoals: wearables; IoT apparaten; mobiele apparaten en desktop pc’s. Geen mogelijkheid gaat te ver. Neem contact op of maak een afspraak.

Wij bedenken samen met jou een werkstructuur wat voor jou bedrijf goed werkt. Daarna kunnen wij het blijven updaten en onderhouden wanneer of waar nodig. JD Apps: all in one partner.

+
Oneindige mogelijkheden
+
projecten geklaard
+
Gespecialiseerde Teams
+
Fantastische Jaren
// ZAKELIJKE SECTOREN

Voorbeelden van Industries
Waar wij voor werken

Gaming & Entertainment
Gaming & Entertainment
Heeft jouw bedrijf een specifiek spel of entertainment idee? Dit kan alles zijn; van streamingdienst tot de nieuwe flappybird.
Informatie Technologie
Informatie Technologie
Doet jouw bedrijf aan informatie verzameling maar ben je op zoek naar een bijpassend systeem met voorfront? Zoek niet verder.
eCommerce & Webshops
eCommerce & Webshops
79% van de Nederlanders koopt wel eens iets online. Een gigantische markt waar jouw bedrijf aan wilt meedoen.
Bedrijfsleven & Financiën
Bedrijfsleven & Financiën
Heeft jouw bedrijf een maatwerk platform nodig om offertes, voorraad en im- & export in te voeren en bij te houden? Daar zijn wij voor.